Vnesite prihodnost v svojo razsvetljavo z WiZ

18. april 2024
Vnesite prihodnost v svojo razsvetljavo z WiZ
V zadnjih letih je tehnologija inteligentnega nadzora elektronike dosegla nove razsežnosti. Če ste nekoč imeli srečo, da ste našli svetilko s funkcijo zatemnitve ali nastavljivim barvnim tonom, nova generacija pametnih svetil ponuja možnosti prilagajanja svetlobe brez primere - ne le v smislu spreminjanja svetlosti in barvne temperature, temveč tudi daljinskega upravljanja svetlobe, časovnih nastavitev in celo celotnih svetlobnih scenarijev za ustvarjanje popolnega razpoloženja za vsak čas in priložnost. Ena od blagovnih znamk, ki je resnično naredila preboj na področju pametne razsvetljave, je hongkonško podjetje WiZ, ki je specializirano za pametno razsvetljavo po dostopnih cenah, ki si jih lahko privošči vsak.

Podjetje WiZ, ustanovljeno leta 2017, ponuja svetilke, žarnice in dodatke, za katere je značilna inteligentna zasnova, ki omogoča upravljanje svetlobnih virov prek uporabniku prijazne aplikacije WiZ, ki jo lahko brezplačno prenesete na telefon, tablični računalnik ali druge elektronske naprave. Podjetje WiZ je specializirano za stropna svetila, ki so pogosto na voljo v večjih serijah z različnimi izvedbami, barvnimi različicami in velikostmi, da zagotovijo pravo osvetlitev za vsak prostor. Vse WiZ-ove pametne luči si oglejte tukaj!

Z žarnicami WiZ lahko vsako svetilko naredite pametno, na voljo pa so v široki paleti, tako da je za vsak model svetilke na voljo žarnica WiZ. Vse žarnice WiZ najdete tukaj!

Nenazadnje WiZ ponuja tudi dodatke, ki širijo možnosti za inteligentno upravljanje tako luči WiZ kot tudi drugih elektronskih naprav v vašem domu. Vso dodatno opremo WiZ najdete tukaj!

Naravna posledica njihovih futurističnih lastnosti in velikega potenciala je, da imajo vsa svetila WiZ izjemno moderno, poenostavljeno obliko s čistimi, jasnimi linijami, nevtralnimi in pogosto enobarvnimi barvnimi toni ter čudovito preprostostjo v oblikovanju, zaradi katere jih je neverjetno enostavno umestiti v vsako notranjost.

Preberite več o podjetju WiZ in si oglejte vse njihove čudovite izdelke tukaj!