Vnesite inovacije in trajnost v razsvetljavo s Svetilko Flying Obesek Svetilka podjetja Made By Hand

10. april 2024
Vnesite inovacije in trajnost v razsvetljavo s Svetilko Flying Obesek Svetilka podjetja Made By Hand
Če imate radi ustvarjalno in inovativno oblikovanje, ki izžareva osebnost in značaj, je nova serija obeskov Flying Obesek Svetilka prava za vas! Zaradi mehkih, organskih lokov, ki so značilni za oblikovalski jezik svetilke, in lebdečega videza ni težko razumeti, od kod je svetilka dobila svoje ime. S 3D-pletenim senčnikom, izdelanim z minimalnim odpadnim materialom, in konstrukcijo, ki omogoča razstavljanje svetilke in recikliranje sestavnih materialov, se Flying Obesek Svetilka odlikuje kot serija, pri kateri je trajnost upoštevana v vsakem delu postopka.

Umetniško delo pravega mojstra oblikovanja


Serijo je leta 2023 zasnoval Boris Berlin, ki je s svojo zanesljivo roko in radovednostjo pustil odločilen pečat v danskem oblikovanju in je eden najbolj inovativnih danskih oblikovalcev notranje opreme našega časa. Leta 1983 je ustanovil podjetje Boris Berlin Design, leta 1987 pa je skupaj s Poulom Christiansenom ustanovil podjetje Komplot Design. Skupaj sta 20 let oblikovala skandinavsko oblikovalsko sceno. Leta 2010 je Boris Berlin združil moči z Aleksejem Iskosom v podjetju Iskos-Berlin, leta 2017 pa se je vrnil kot samostojni oblikovalec Boris Berlin Design. Boris Berlin vidi oblikovanje kot povezavo v napetosti med umetnostjo in inženiringom, proizvajalcem in uporabnikom, med različnimi kulturami, tradicijo in inovacijami, racionalnostjo in intuicijo. Kot hodec po vrvi, ki za ohranjanje ravnotežja potrebuje zelo napeto linijo, je napetost med temi polarnimi nasprotji pogoj za uspešno oblikovanje.

To občutljivo ravnovesje se jasno odraža v obesku Flying Obesek Svetilka, kjer je vsak milimeter čudovitega dizajna skrbno izmerjen in uglašen, da se ujema z ostalimi. Svetilka je na voljo v treh različnih velikostih, vsaka v štirih čudovitih barvah.

Prikaz celotne serije obeskov Flying Obesek Svetilka tukaj!