Večja prilagodljivost in več možnosti osvetlitve z nastavljivo stensko svetilko Swan iz podjetja Nemo Lighting

28. avgust 2023
Večja prilagodljivost in več možnosti osvetlitve z nastavljivo stensko svetilko Swan iz podjetja Nemo Lighting
Če iščete večji obseg in avtonomijo pri osvetlitvi, je Swan Adjustable Wall Light iz Nemo Lighting pravi model za vas. Svetilko odlikuje neprekosljiva prilagodljivost v kombinaciji s preprostim in sodobnim dizajnom, zaradi česar je ta model dobrodošel dodatek za vsako pisarno ali mizo.

Inovativno oblikovanje z mislijo na praktičnost

Stensko svetilko Swan Adjustable Wall Light je oblikoval nemški oblikovalec Bernhard Osann, ki je diplomiral na univerzi v Hamburgu in ima od leta 2014 svoj oblikovalski studio. Za Osannnov pristop k oblikovalski obrti je značilna poenostavitev predmetov ter eksperimentiranje z geometrijskimi oblikami in zakoni fizike z namenom iskanja novih, nekonvencionalnih rešitev v notranjem oblikovanju. Rezultat so minimalistične in dinamične konstrukcije, ki se premikajo in sodelujejo z okolico na nove, inovativne načine.

Ta pristop se jasno odraža v oblikovanju nastavljive stenske luči Swan. Okvir ima presenetljivo dolžino, ki omogoča prilagajanje smeri svetlobe na nešteto načinov. Svetilko je mogoče nastaviti vodoravno za 180 stopinj, domiseln mehanizem z vrvico pa omogoča tudi nastavitev navpičnega kota za 40 stopinj. Seveda je mogoče nagniti tudi samo glavo svetilke, kar omogoča največjo prilagodljivost osvetlitve. Svetilka iz vgrajenega svetlobnega vira LED oddaja razmeroma fokusirano svetlobo v praktični, neposredni svetlobi navzdol. S priloženim satovnim filtrom lahko svetlobo zatemnite in ustvarite mehkejši in nebleščeč sij. Stikalo za luč, ki se nahaja na kablu, ima vgrajeno funkcijo zatemnitve, ki jo aktivirate tako, da stikalo držite pritisnjeno.

Z nastavljivo stensko svetilko Swan nimate le pametne in prilagodljive svetlobne rešitve za vse čase in namene, temveč tudi k uporabniku usmerjeno oblikovalsko umetnino najvišje kakovosti. Preberi več odličnih stvaritev Bernharda Osanna tukaj