Učinkovita razsvetljava za vse prostore s serijo Asto Tube podjetja SLV

29. april 2024
Učinkovita razsvetljava za vse prostore s serijo Asto Tube podjetja SLV
Vsestranskost in uporabnost sta pri nemških mojstrih razsvetljave iz podjetja SLV, ki si lahko več o njih preberete tukaj, vedno šli z roko v roki s trajno in kakovostno razsvetljavo. V skupnem prizadevanju za oblikovanje zbirke svetilnih možnosti s preprostim in skladnim oblikovalskim konceptom, vrstami svetil za vsak namen in učinkovito, a udobno razsvetljavo za vsakodnevno pomoč uporabnikom se je rodila svetilka Asto Tube. Zbirka svetil vključuje stropna, viseča in stenska svetila ter reflektorska svetila za površinsko montažo, zato je na voljo primeren model, ne glede na to, ali potrebujete osnovno, dopolnilno ali poudarjeno osvetlitev. Svetila lahko izberete z enim ali več svetlobnimi viri, vsak model pa je na voljo v črni in beli barvi, zato lahko luči kombinirate z okolico.

Za vsa svetila Asto Tube je značilna poenostavljena zasnova z manjšim številom podrobnosti. Glava svetilke ima preprosto valjasto obliko, ki z žarnicami LED GU10 ustvarja usmerjeno osvetlitev v soju brez bleščanja. Zaradi minimalistične zunanjosti so luči Asto Tube nevsiljiv element v vaši notranji opremi, ki se diskretno zlije v ozadje in najbolje osvetli vašo okolico. Takšna oblika in kakovost osvetlitve sta še posebej primerni za sodobne domove s težnjo po preprostosti, uspešno pa ju je mogoče vključiti tudi v prodajne prostore in druge poslovne prostore.

Za nameček lahko ton svetlobe spreminjate z ločenimi reflektorji, ki se prodajajo kot rezervni deli v seriji Asto Tube. Tu lahko izbirate med zlatim, srebrnim, bakrenim ali temno vijoličnim reflektorjem za čudovito spremembo osvetlitve. Vse sodobne modele Asto Tube in rezervne dele si oglejte tukaj!