Trije ustvarjalci kontrastov iz DCWéditions

15. december 2023
Trije ustvarjalci kontrastov iz DCWéditions
Priznano francosko podjetje DCW je ustvarilo vrsto nenavadnih in vznemirljivih svetilk z željo, da bi zagotovilo brezčasna svetila, na katera ne bi vplival čas in ki bi ostala edinstvena in funkcionalna za več generacij. Z njihovimi pogosto nenavadnimi eksistencami imate priložnost, da v svojem domu ustvarite edinstven videz, ki bo zagotovo presenetil in navdušil obiskovalce. V nadaljevanju si oglejte tri luči prihodnosti iz podjetja DCWéditions:

Org Obesek Svetilka Horizontal 1300 Zlata
Ta svetilka, ki jo je zasnoval Nemec Sebastian Summa, je videti kot klasična svetilka, hkrati pa tudi kot futurističen in sodoben dodatek, ki se odlično ujema z 21. stoletjem. Oblikovalcu je z jasnim navdihom iz astronomije in znanstvene fantastike uspelo ustvariti fenomenalen in asimetričen videz, ki lahko izbrani prostor popestri na pravi galaktični način.

Svetilka je na voljo tudi kot navpično viseče ali stensko svetilo. Tudi raziskujte vesolje Org!

Focus 5 Obesek Svetilka Črna
Ta posebna in na novo zasnovana različica viseče svetilke je zamisel Japonca Yujija Okitsuja, kako narediti dom nekoliko bolj razkošen, a hkrati eleganten in preprost. Čudovita svetloba svetilke, ki spominja na milni mehurček, visi zamrznjena v času in se vabljivo blešči skozi edinstvene svetlobne vire, ki ustvarjajo edinstven in kotni pogled, tudi ko je svetilka ugasnjena. Različne velikosti luči visijo v ozvezdju, ki spominja na klasično planeturo, in ker se svetlobni viri in okvir neodvisno vrtijo, lahko svetloba doseže širše območje. Z visečo svetilko Focus 5 dobite osupljivo in hkrati fascinantno visečo svetilko, ki s svojo atmosfersko svetlobo naredi prostor prav poseben in postavi "FOCUS" na tisto, kar je za vas pomembno.

Serija Focus je na voljo s 3, 4 ali 5 svetlobnimi viri ter v črni ali beli barvi. Izberite tukaj!

Delumina 250 Stenska Svetilka Črna
Italijanski OliveLab je v sodelovanju s podjetjem DCW ustvaril svetilko, ki bo zagotovo izzvala vaš pogled na to, kaj je fizikalno mogoče za svetilko; pravzaprav gre za fiziko! Delumina se poigrava z možnostjo, da svetlobe ne le osvetljuje, temveč jo tudi aktivno nadzoruje. Ko obrnete paličico v središču svetilke, lahko v zunanjem steklu ustvarite mrk, ki vpliva tako na videz svetilke kot na razpoloženje vašega prostora. Kot polna luna se svetilka znova popolnoma zasveti, ko palico obrnete v nasprotno smer in obrnete polarizacijo v steklu. Dva steklena odtenka svetilke ponujata edinstveno priložnost, da se poigrate s fiziko, hkrati pa s slogom in preprostostjo okrasite vsak dom.

Svetilo Delumina je na voljo v velikosti 250 mm, 320 mm in kot obesek. Odkrivajte cikel kolekcije svetil tukaj!


Odprite si še preostali muhasti svet podjetja DCW tukaj!