Spoznajte barvite in ustvarjalne modele z novo namizno svetilko Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!

10. januar 2024
Spoznajte barvite in ustvarjalne modele z novo namizno svetilko Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!
Z novim filmom o svetovno znani blondinki, enem najbolj prepoznavnih simbolov 20. stoletja, čudovita namizna svetilka Life in plastic, ki jo najdete tukaj, ne bi mogla debitirati ob boljšem času. Svetilka se predstavlja kot oaza ironije, ki jo je navdihnila kultna lutka Barbie, ki je obnorela svet, odkar je prvi model ugledal luč sveta konec petdesetih let prejšnjega stoletja.

Srečanje secesije in pop kulture


Naročna svetilka Life in plastic s svojimi lično izdelanimi figuricami jasno opozarja na podroben secesijski slog, ki je prevladoval na začetku prejšnjega stoletja in je še danes zelo prepoznaven. Oblikovno zasnovo svetilke dopolnjujejo bogato okrašeno podnožje svetilke v zapletenem in valovitem motivu listov, zvončasto tekstilno senčilo s čipko, obrobami in imitacijo lestencev ter nenazadnje bogato okrašen okvir za figurice, ki je v tej čudoviti reinterpretaciji razširjen v celoten sklop. Ko svetilko prižgete, se svetloba v mehkem sijaju preliva skozi tekstil in skozi vtičnico na dnu senčila, kar čudovito osvetli celoten prizor.

Dobro izveden dizajn, ki ustreza Selettijevi ustvarjalni liniji


Večbarvni dizajn in čudovita pozornost do podrobnosti, ki zaznamuje vsak milimeter namizne svetilke, sta zaščitni znak tako oblikovalca Marcantonia kot italijanskega proizvajalca dizajnerskih svetilk Seletti, ki ga lahko bolje spoznate tukaj. Marcantonio in Seletti že več let sodelujeta pri ustvarjanju edinstvenih, zelo prepoznavnih svetilk, ki na novo razmišljajo o konceptu razsvetljave in svetilko uporabljajo kot medij za ustvarjanje žive umetnosti.

Podjetje Seletti je specializirano za namizne svetilke z ustvarjalnim pridihom. Raziščite veliko izbiro namiznih svetilk Seletti tukaj!