Sodobna razsvetljava za sodobne prostore s stropno svetilko Tarja LED podjetja Lindby

24. januar 2024
Sodobna razsvetljava za sodobne prostore s stropno svetilko Tarja LED podjetja Lindby
V 20. in 21. stoletju je prišlo do revolucije na področju razsvetljave in danes imamo na voljo orodja in tehnologijo za ustvarjanje učinkovite razsvetljave, ki optimalno izkorišča energijo za ustvarjanje odličnih svetlobnih pogojev v zaprtih prostorih in na prostem. Svetlobni velikan Lindby je eno od podjetij, ki si prizadeva kar najbolje izkoristiti sodobno tehnologijo razsvetljave za ustvarjanje čudovitih modelov svetilk z odlično funkcionalnostjo. Pametna notranja zasnova svetilk je seveda zajeta v čistih, jasnih in strogih modelih, ki so tudi oblikovno in barvno vsestranski, zato se zlahka prilegajo kamor koli, ne glede na obstoječo zasnovo notranje opreme.

Zdaj je Lindbyju to uspelo še enkrat in ustvaril svetilko, ki bo s svojo robustno svetilko, prilagodljivo zasnovo, vsestranskim videzom in čudovito osvetlitvijo dobrodošla v vsakem prostoru v notranjosti. Stropna svetilka Tarja LED izkazuje minimalistično estetiko in nevtralno barvno shemo, ki ne najde svojega mesta le v zasebnem domu, temveč tudi v poslovnih in javnih stavbah ali poslovnih prostorih. Svetilka je na voljo v dveh čudovitih različicah, ena s kvadratno, druga pa s krožno glavo svetilke. Obe sta sestavljeni iz satenastega akrilnega pokrova in kovinskega okvirja z matiranim kromiranim zaključkom. Okvir in pokrov se po obliki ujemata in tako poudarjata drug drugega.

Svetilo Tarja je mogoče namestiti tako na strop kot na steno, kar vam daje svobodo, da ga prilagodite prostoru v skladu s svojimi potrebami in željami. Zaradi stopnje zaščite IP44 je Tarja primerna tudi za vgradnjo v mokre prostore. Vir svetlobe je vgrajena dioda LED na zunanji strani svetilke. Ker je svetloba LED zaradi učinkovitega pretvarjanja energije na splošno precej svetla, je vir svetlobe zaščiten s satenasto belim akrilnim pokrovom, katerega matirana površina zgladi svetlobo, da je videti prijetno in enakomerno.

Tudi si oglejte čudovito svetilko v obeh različicah!