S stropno svetilko Arigato Palace Triple Ceiling Light proizvajalca Grupa Designs bo vaša razsvetljava prilagodljiva kot še nikoli prej.

4. oktober 2023
S stropno svetilko Arigato Palace Triple Ceiling Light proizvajalca Grupa Designs bo vaša razsvetljava prilagodljiva kot še nikoli prej.
Trojna stropna svetilka Arigato Palace temelji na modernističnem dizajnu s čistimi, neprekinjenimi linijami, nevtralnimi barvnimi toni in geometrijskim oblikovalskim jezikom ter ponuja funkcionalno prilagodljivost in praktično osvetlitev, ki lahko koristi številnim različnim vrstam prostorov. Okvir je sestavljen iz treh rok, od katerih se vsaka konča s senčnikom, ki ga je mogoče obračati in vrteti v križnem vzorcu, da se smer svetlobe prilagodi z največjo natančnostjo. Vsako senčilo ima majhno kapsulo, ki ščiti vir svetlobe in zagotavlja osvetlitev brez bleščanja. Prilagodljive roke in senčila omogočajo praktično razporeditev osvetlitve točno po vaših željah. Če potrebujete usmerjeno osvetlitev, lahko roke združite, tako da so senčila v skupini. Če pa želite razpršeno osvetlitev, lahko senčila razpršite v različne smeri ali pa jih pustite obrnjene navzgor proti stropu, s čimer ustvarite mehak posredni sij, ki v prostoru ustvari čudovito protisvetlobo.

Stropna svetilka Arigato je na voljo v beli in črni barvni različici, ki si ju lahko ogledate tukaj

Več čudovitih modelov v isti seriji

Stropna svetilka je del obsežne serije Arigato podjetja Grupa Products. V japonščini "Arigato" pomeni "hvala" in je povezan z obredno vljudnostjo, ki jo izkazujejo tradicionalni mojstri borilnih veščin. Skupina Grupa je to edinstveno estetiko skušala zajeti v prilagodljivo zasnovo svetilke, pri kateri je mogoče nastavljive roke nastaviti pod ostrimi koti in tako ustvariti silhueto gracioznih, a natančnih gibov pravega mojstra borilnih veščin. Gibljiva svetilka Arigato je na voljo v namiznem, stropnem, stenskem in talnem modelu, tako da jo lahko izkoristi vsak prostor. Enobarvna, nevtralna barvna shema, ki je značilna za vsa svetila iz serije, se dobro ujema z dosledno minimalistično estetiko. Preberi si celotno ponudbo svetilk Arigato tukaj