Odkrijte elegantne svetilke in čudovito notranjo opremo Margit Brandt Interieur

13. september 2023
Odkrijte elegantne svetilke in čudovito notranjo opremo Margit Brandt Interieur
Ime Margit Brandt je znano vsem poznavalcem oblikovanja. Brandtova (r. 1945), ikona oblikovanja na Danskem in v tujini, je že od sredine šestdesetih let prejšnjega stoletja znana po svojem ustvarjalnem oblikovalskem vesolju, ki ponuja občutek razkošja in popolno hotelsko vzdušje, ki ga lahko prepozna in ceni vsak. Margit Brandt je imela sposobnost, da so bili njeni dizajni brezčasni, a tudi inovativni in trendovski, pa naj je šlo za suknjič ali šal. Zaradi tega je pridobil izjemno široko občinstvo, ki še danes ceni njegove modele. Podjetje Lampemesteren je zato ponosno, da lahko predstavi širok izbor notranjih izdelkov, vključno s svetilkami, te trendovske danske oblikovalke in da bo še naprej ponujalo estetsko prijetne in kakovostno osveščene modele za danske domove.

Izjemno elegantna serija namiznih svetilk, ki jo najdete tukaj, bo s svojim mehkim sijajem in estetskim oblikovanjem osvetlila temne kotičke vaše dnevne sobe. Tako žametno senčilo kot stekleno podnožje sta barvno usklajena, senčilo pa ima veliko globino. To ustvarja čudovito igro na površini svetilke in je odličen primer edinstvene sposobnosti Margit Brandt, da ustvari modele, ki so hkrati sodobni in brezčasni.

Če želite ustvariti prijetno vzdušje ob svetlobi sveč, Margit Brandt Interieur ponuja vrsto čudovitih sveč in svečnikov, ki jih najdete tukaj Vsi svečniki so narejeni iz prozornega, trpežnega kristalnega stekla, ki odbija svetlobo in ustvarja prijeten sijaj. Vsi svečniki imajo enak tanek profil in okrogle steklene elemente, zato jih lahko enostavno mešaš in usklajuješ ter tako ustvariš svojo lastno zbirko kristalnih svečnikov Margit Brandt.

Poglejte celotno paleto čudovitih izdelkov Margit Brandt tukaj