Novice: Panthella Portable grows - Na voljo je nova različica priljubljene prenosne svetilke

11. oktober 2023
  Novice: Panthella Portable grows - Na voljo je nova različica priljubljene prenosne svetilke
Z veseljem napovedujemo najnovejši dodatek k ikonični seriji Panthella podjetja Louis Poulsen: Panthella 250 Portable. Ta prelomna svetilka združuje brezčasno estetiko s sodobnimi inovacijami in v portfelj Vernerja Pantona uvaja edinstveno svetilo.

Večji zaslon, večja osvetlitev



Svetilka Panthella 250 Portable povzema znano obliko prvotne svetilke Panthella Portable in jo s senčnikom s premerom 250 mm dvigne v nove višave. Večje senčilo ne doda le vizualnega učinka, temveč izboljša tudi razpršitev svetlobe in ustvari mehko in prijetno osvetlitev, ki prostor napolni s toplim ambientom.

Senčilo iz opalnega stekla svetilke je skrbno izdelano, da zagotavlja enakomerno in razpršeno osvetlitev. Zaradi tega je svetilka Panthella 250 Portable idealna za vse priložnosti, od sproščujočih večernih trenutkov do živahnih srečanj.

Prenosna osvetlitev brez omejitev:



Prenosna svetilka Panthella 250 Portable vam s polnilno baterijo omogoča, da jo lahko postavite kamor koli, ne da bi vam bilo treba skrbeti za električne vtiče. Zaradi te prenosnosti je svetilka popolna za dogodke na prostem, prijetne trenutke na terasi ali kot eleganten dodatek v katerem koli kotičku vašega doma. Hkrati svetilka ohranja ikonično zasnovo Panthella in jo združuje s sodobnimi inovacijami. Podstavek v obliki trobente in izrazito senčilo ustvarjata vizualno privlačnost, ki se dobro ujema s številnimi slogi notranjega oblikovanja.

Preberi si Panthella 250 portable tukaj!