Nove arhitekturne svetilke s klasičnimi vzorci Anglepoise in Paul Smith - najdete jih tukaj

24. oktober 2022
Nove arhitekturne svetilke s klasičnimi vzorci Anglepoise in Paul Smith - najdete jih tukaj
Če iščete klasično arhitekturno svetilko za celoten dom, imamo za vas odlično novico! Britanska oblikovalska znamka Anglepoise je leta 2022 že tako raznoliki in impresivni kolekciji Type 75™ dodala čudovite nove izdaje.

Britanski oblikovalec Paul Smith je avtor dizajna Type 75™, ki je sodobna različica ikonične namizne svetilke Original 1227, ki jo je leta 1932 ustvaril inženir George Carwardine in je pomenila začetek podjetja Anglepoise. Paul Smith je eden vodilnih angleških oblikovalcev, ki ga pogosto slavijo zaradi njegove ustvarjalne estetike, ki združuje tradicijo in sodobnost, zlasti njegova filozofija "klasike s preobratom" iz 70. let pa je postala eno od ključnih načel podjetja Anglepoise. To je jasno izraženo v svetilkah Type 75™!

Type 75™ je klasična zasnova svetilke arhitekta, ki je na voljo kot talna, namizna, mini namizna in stenska svetilka v različnih barvnih odtenkih. Nove svetilke Type 75™, vključno z mini namiznimi svetilkami, talnimi svetilkami in namiznimi svetilkami, odlikuje enako klasično oblikovanje kot preostalo kolekcijo. Nove svetilke se razlikujejo od starejših modelov, saj nimajo barvnega, temveč enobarvni izraz. Modeli Edition 5 so v čudovitem črnem odtenku, različice Edition 6 pa imajo osupljivo belo barvo. Obe različici krasi pričakovani "preobrat" Paula Smitha v obliki edinstvenega in ikoničnega umetniškega traku v vseh barvah mavrice, ki poteka po celotni dolžini roke. Ti novi modeli so prvi v kolekciji Anglepoise, ki so opremljeni s tem zasukom.

Nove svetilke Type 75™ lahko postavite na različna mesta po domu, med drugim na mizo, v pisarno, na knjižno polico, ob kavč ali na okensko polico. Ne glede na to, kateri model in lokacijo izberete za to ikonično obliko, vam zagotavljamo brezčasno, ikonično in klasično svetilko, ki je tako dekorativna kot praktična.

Vse nove svetilke tipa 75™ Paul Smith iz podjetja Anglepoise najdete tukaj