Izvrstna viseča svetilka Drop iz podjetja Nemo Lighting pritegne pozornost v vašem dekorju!

31. oktober 2022
Izvrstna viseča svetilka Drop iz podjetja Nemo Lighting pritegne pozornost v vašem dekorju!
Če imate v hodnikih, dnevnih sobah ali jedilnicah visoke strope in potrebujete veličasten dizajn, s katerim boste navdušili svoje prijatelje in družino - morda celo sebe -, imamo za vas vznemirljivo novico! Italijanska blagovna znamka svetil Nemo Lighting je v sodelovanju z japonskim oblikovalcem Arihirom Miyakem predstavila izvrstno novo visečo svetilko.

Podjetje Nemo Lighting je leta 1993 v Milanu ustanovil Franco Cassina, zdaj pa je v lasti Frederica Palazzarija. Podjetje je doseglo svetovni uspeh s svojo ekskluzivno kolekcijo, ki vključuje ikonične mojstrovine priznanih in uveljavljenih oblikovalcev ter nove klasike skrbno izbranih sodobnih oblikovalcev, med katerimi je tudi nadarjeni Arihiro Miyake.

Miyake je v sodelovanju s podjetjem Nemo Lighting oblikoval različne izvrstne izdelke, ki so ustvarili nove paradigme v svetu razsvetljave. To velja tudi za njegovo visečo svetilko Drop, ki je prefinjen lestenec z elegantnimi linijami, lepo združenimi z lično, poenostavljeno in tanko aluminijasto strukturo, ki oddaja razpršen, prijeten in nebleščeč sijaj. Edinstvena aluminijasta struktura ima lahkoten in lebdeč izraz, ki ga podpirajo vgrajeni svetlobni viri LED, ki zagotavljajo izjemno svetlobo, ki vse skupaj združuje. Svetilka ima temperaturo 2700 kelvinov, kar pomeni, da se prostor kopa v toplem belem sijaju, ki zagotavlja ustvarjanje toplega in prijetnega vzdušja. Ta viseča svetilka Drop je več kot le funkcionalen vir svetlobe. Je edinstven, izvrsten in upoštevanja vreden dodatek k vašemu dekorju, ki bo zagotovo dodal čudovit pridih.