Grafično oblikovanje, ki zajame in opredeli notranjost

12. januar 2024
Grafično oblikovanje, ki zajame in opredeli notranjost
Če iščete prilagodljiv vir svetlobe z elegantnim dizajnom, ki ustvarja celovit prostor, ne iščite več: nova, elegantna viseča svetilka Lod danskega podjetja ferm LIVING ponuja učinkovito osvetlitev z visoko funkcionalnostjo in osupljivim videzom, ki na vse prisotne pusti trajen vtis. Domiselna zasnova je razporejena tako, da zagotavlja največjo prilagodljivost pri osvetljevanju, vsak posamezen sestavni del pa je bil skrbno premišljen z upoštevanjem tako praktičnih kot estetskih vidikov.

Skrbno izbrane komponente, ki optimizirajo funkcijo in obliko


Ime obeska je dobro izbrano: Sama svetilka se spusti v prostor in širi prijetno svetlobo na območje pod svetilko. Tako zgornje kot spodnje senčilo sta razporejena okoli navpične osrednje palice, ki poudarja dosledno oblikovno zasnovo. Zgornje senčilo usmerja svetlobo iz treh svetlobnih virov navzdol, medtem ko spodnje senčilo preprečuje bleščanje, temveč svetlobo razprši na vse strani v mehkem in prijetnem sijaju.

S pametno zasnovo, ki senčilo prek kabla povezuje s protiutežjo, je mogoče prilagoditi višino svetilke. Med namestitvijo imate tudi dodatno svobodo, da svetilko postavite točno tja, kamor želite, saj zasnova vključuje tudi dodaten stropni nosilec, ki določa, kje bo viselo senčilo. Senčilo, stropni nosilec, protiutež, rozeta in kabel so barvno usklajeni, kar celotni zasnovi doda čudovit občutek sloga in skladnosti. Hkrati povezava med kablom in drugimi sestavnimi deli ustvarja grafično celoto razmeroma velikega obsega, ki ob vstopu v prostor hitro pritegne pozornost.

Obesek Lod je na voljo v sodobni črni različici in čudoviti različici v kašmirski barvi. Obe si oglejte tukaj!