Dobrodošli v novi oblikovalski ekipi All Star NINE

3. november 2023
Dobrodošli v novi oblikovalski ekipi All Star NINE
Na sceno je stopila povsem nova blagovna znamka, specializirana za sodobno notranjo opremo, ki se kljub svoji mladosti že ponaša z bogastvom čudovitih stvaritev, ki s svojimi praktičnimi in uporabno usmerjenimi modeli polepšajo notranjost in izboljšajo vsakdanje življenje. NINE je leta 2023 ustanovilo devet sodelavcev danskega podjetja Nine United, ki stoji za številnimi znanimi blagovnimi znamkami, kot so &tradition, Stellar Works in Verpan. Ustanovitelji so imeli skupne sanje, da bi ustvarili pravo vseevropsko oblikovalsko blagovno znamko, katere temelj bi bila trajnost in uporabnost.

Temeljne ideje ustanovitelji NINE opisujejo kot svežo neposrednost z mislijo na uporabnost. Izdelki NINE so zasnovani tako, da jih je mogoče uporabljati, nadgrajevati, popravljati in reciklirati, ko odslužijo svojemu namenu. V podjetju NINE k trajnosti pristopajo celostno, pri čemer upoštevajo proizvodnjo, uporabo, življenjsko dobo in vse, kar sledi. Ta zamisel se kaže v njihovih modelih, ki jih vse odlikuje čudovita preprostost in se vsi zdijo preprosti tako po videzu kot po funkciji. Odsotnost skritih podrobnosti in nepreglednih mehanizmov daje različnim oblikovalskim kolekcijam NINE odprt in intuitiven izraz, zaradi česar so lahko dostopne in enostavne za uživanje v vsakdanjem življenju. Če želite izvedeti več o podjetju NINE in si ogledati vse njihove čudovite modele, jih lahko najdete tukaj.


Znamka je specializirana predvsem za izdelke za dom in dodatke vseh vrst, ki jih lahko najdete tukaj.

Vendar pa podjetje NINE ponuja tudi številne čudovite modele svetilk. Zlasti ko gre za visečo razsvetljavo, ima NINE na voljo veliko čudovitih modelov, ki so nastali v sodelovanju s številnimi priznanimi oblikovalci z vsega sveta.

Vse luči podjetja NINE si oglejte tukaj.