Oblikovalsko usmerjena osvetlitev v vsakem prostoru z novo prenosno različico namizne svetilke Baroni

30. maj 2024
Oblikovalsko usmerjena osvetlitev v vsakem prostoru z novo prenosno različico namizne svetilke Baroni
Lepa in elegantna razsvetljava ne sme biti omejena le na eno sobo. To je bila zamisel za nov dodatek k seriji Baroni, prenosno namizno svetilko Baroni, ki je zaradi svoje brezžične zasnove, vodoodporne svetilke in baterijskega vira svetlobe primerna za uporabo v neštetih prostorih in okoliščinah. Svetilka je rezultat plodnega sodelovanja med danskim oblikovalcem Michaelom Waltersdorffom in proizvajalcem svetil Halo Design. Waltersdorff že dolgo sodeluje s podjetjem Halo Design pri ustvarjanju čudovitih modelov svetilk s sodobnim izrazom in skandinavskim minimalizmom kot svojim vzornikom. Če vas zanimajo druge Waltersdorffove stvaritve za podjetje Halo Design, jih boste našli prav tu .

Zahvaljujoč stopnji zaščite IP44 lahko Baroni Portable uporabljate tudi zunaj na balkonih in terasah ali v vlažnih prostorih, na primer v okenski niši v kopalnici ali kleti. Svetilka ima vgrajeno funkcijo zatemnjevanja, ki omogoča prilagajanje svetlosti za zagotavljanje prave svetlobe za vsak čas in vsako priložnost, in življenjsko dobo baterije od 8 do 16 ur, odvisno od izbrane svetlosti.

Namizna svetilka je del celotne kolekcije, zato je ta čudovita zasnova na voljo kot namizna svetilka (običajna ali brezžična), stropna svetilka, talna svetilka in obesek v različnih velikostih in barvah, tako da lahko dobite pravi model za svoje posebne potrebe in slog. Vsem svetilkam v seriji sta skupna čudovito senčilo iz opalnega stekla in edinstveni detajli iz brušene kovine, ki svetilkam dajejo klasičen in brezčasen videz, ki bo ustrezal vaši notranji opremi še nekaj generacij.   Visokokakovostno senčilo iz opalnega stekla zagotavlja tudi razpršeno, prijetno in nebleščečo svetlobo, zato ste lahko prepričani v učinkovito in dekorativno osvetlitev s svetilko Baroni. Celotno ponudbo svetilk Baroni lahko najdete tukaj