Luumr je prišel v trgovino - ustvarite pametni dom!

22. junij 2024
Luumr je prišel v trgovino - ustvarite pametni dom!
Predstavljamo izjemen nov izdelek! Zdaj lahko svoj dom spremenite v svetel raj z našo najnovejšo novostjo v ponudbi: Luumr! Luumr je več kot le žarnice - je inovacija na področju pametne razsvetljave, ki bo spremenila vašo okolico tako, kot si še niste mislili.

Z žarnicami Luumr ne boste dobili le svetlobe, temveč povsem novo izkušnjo nadzora in prilagajanja razsvetljave v vašem domu, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam. Žarnice lahko preprosto povežete z omrežjem Wi-Fi in jih upravljate neposredno s pametnega telefona ali tabličnega računalnika s pomočjo intuitivne aplikacije Luumr. Z enim samim dotikom lahko spreminjate barve svetlobe, prilagajate svetlost, načrtujete osvetlitev in še veliko, veliko več - vse v skladu s svojimi potrebami in iz udobja kavča ali celo, ko vas ni doma.

Vendar se to ne ustavi! Žarnice Luumr so združljive tudi z drugimi pametnimi aplikacijami, zato lahko ustvarite popolnoma integriran in inteligenten dom. Z aplikacijo Luumr pa lahko preprosto upravljate in nadzorujete vse svoje pametne naprave, vključno z zavesami ali ogrevanjem, z enega osrednjega mesta, kar vam omogoča enostavno in priročno ustvarjanje popolnega vzdušja v vašem domu. Več o tem, kako uporabljati aplikacijo Luumr, si lahko preberete tu.

Zakaj bi torej čakali? Pripravite se na izkušnjo prihodnosti razsvetljave z aplikacijo Luumr in dovolite, da vaš dom zasije s svetlobo in inovacijami kot še nikoli prej. Dobrodošli v svetu svetlobnih možnosti!

Vse pametne žarnice Luumr najdete tukaj