Doživite svobodo s svetilko Bon Jour Unplugged podjetja Flos - brezžičnim čudežem!

25. maj 2024
Doživite svobodo s svetilko Bon Jour Unplugged podjetja Flos - brezžičnim čudežem!
Bon Jour Unplugged je brezžična različica ikonične kolekcije svetilk, ki jo je oblikoval Philippe Starck za Flos. Ta svetilka ni le elegantna in lahka, temveč tudi tehnološko napredna zaradi revolucionarne tehnologije Edge Lighting, ki zagotavlja enakomerno in udobno porazdelitev svetlobe.

Predstavljajte si svetilko, ki vas spremlja ves dan - od prve jutranje svetlobe do sproščenega vzdušja večera. Bon Jour Unplugged je vaša stalna spremljevalka, ne glede na to, ali delate za pisalno mizo, se udobno namestite v dnevni sobi ali uživate v poletnem večeru na terasi. Ta vsestranska svetilka je zasnovana tako, da se prilagaja vašim potrebam in okolici, zato je nepogrešljiva v vsaki situaciji.

Priloženi polnilec omogoča popolno polnjenje svetilke v samo treh urah, zato lahko hitro znova uživate v njeni svetlobi. Pri največji svetilnosti lahko svetilka sveti impresivnih šest ur, zato je idealna tako za krajše kot daljše situacije. Z intuitivnim optičnim stikalom za zatemnitev na podnožju svetilke lahko preprosto nastavite svetlost od 10 % do 100 % in izbirate med štirimi različnimi jakostmi. Tako lahko ustvarite popolno osvetlitev za vsako priložnost, pa naj gre za svetlo svetlobo za branje ali mehko svetlobo za sprostitev.

Svetilka Bon Jour Unplugged je opremljena s sodobnim vmesnikom MicroUSB-C, ki zagotavlja brezžično delovanje z življenjsko dobo baterije od 6 do 24 ur, odvisno od svetlosti. Zaradi tega ni le priročen, temveč tudi prilagodljiv, tako da ga lahko vzamete s seboj kamor koli v dom ali celo ven. Svetilka in njeni dodatki so na voljo v različnih zaključnih obdelavah in barvah, zato si lahko ustvarite svetilko, ki odraža vaš osebni slog in se odlično ujema z različnimi prostori in razpoloženji v vašem domu. Z dodajanjem več kron lahko preprosto spremenite videz svetilke in ustvarite nova vzdušja, ki ustrezajo vašemu razpoloženju in slogu notranjosti.

Bon Jour Unplugged ni le svetilka - je dragocen mali prijatelj, ki v vaše življenje prinaša svetlobo in eleganco. Svetilka, ki jo je skrbno in natančno oblikoval svetovno znani oblikovalec Philippe Starck, zagotavlja visoko kakovost in estetsko lepoto. Popestrite svoj vsakdan s svetilko Bon Jour Unplugged, kjer se eleganca sreča s funkcionalnostjo, in izkusite razliko, ki jo naredi svetilka, ki je tako lepa kot praktična.

Vse svetilke Bon Jour Unplugged podjetja Flos si oglejte tukaj

Originalno besedilo je napisal FLOS v publikaciji FLOS STORIES