ZGODBE FLOS-A: Odkrijte lepoto dizajna Tab iz Flosa in njegovo prefinjeno eleganco

23. april 2024
ZGODBE FLOS-A: Odkrijte lepoto dizajna Tab iz Flosa in njegovo prefinjeno eleganco
Vstopite v svet svetlobe in estetike z dizajnom Tab podjetja Flos - mojstrovino, ki sta jo ustvarila vizionarska oblikovalca Edward Barber in Jay Osgerby. Te svetilke so več kot le viri svetlobe; so simbioza oblike, funkcije in elegance, ki obogati vsak prostor, ki ga osvetlijo.

Oblika svetilke Tab je preprosta, vendar njene preproste gube ustvarjajo vizualno čisto senčilo, ki sprejema svetlobo in jo razpršuje z gracioznostjo in natančnostjo. Aluminijasto ohišje, ki je skrbno pobarvano, da se doseže popoln zaključek, tvori stabilno podlago svetilke, keramični reflektor pa ji doda subtilen pridih razkošja.

Tehnična izdelava, ki stoji za svetilko Tab, je zelo impresivna. Nastavljiva glava vam omogoča natančno usmerjanje svetlobe, da bo ustrezala vsaki situaciji. Ne glede na to, ali skicirate svoje sanje na papir ali ustvarjate prijetno vzdušje v sobi, je svetilka Tab vaš zanesljiv spremljevalec. Zahvaljujoč minimalističnemu aluminijastemu senčniku pa lahko svetlobo natančno nastavite, da dosežete popolno osvetlitev.

Svetilka Tab ni le estetski kos razsvetljave, temveč tudi izjemno vsestranska. Na voljo je v dveh različnih oblikah; kot elegantna namizna svetilka za mizo ali okensko polico in kot tanka talna svetilka ob sedežni garnituri ali v bralnem kotičku. Poleg tega je na voljo v dveh sodobnih barvah, in sicer v bleščeče beli ali brezčasni črni izvedbi. Ne glede na vaš slog notranjega oblikovanja ali potrebe svetilka Tab ponuja prilagojeno rešitev za izboljšanje vsakega prostora.

Naj svetilka Tab podjetja Flos postane sestavni del vašega doma. Naj njena prefinjena lepota osvetli vaše ustvarjalne trenutke ter ustvari vzdušje miru in elegance. S svetilko Tab ne dobite le svetilke, temveč dekorativni element, ki vaš dom spremeni v oazo svetlobe in sloga.

Preberi si celotno serijo Tab podjetja Flos tukaj

Originalno besedilo, ki ga je napisal FLOS v FLOS STORIES