Edinstveni obeski Drops podjetja Halo Design - občudovanja vredna estetika in funkcionalnost

13. april 2024
Edinstveni obeski Drops podjetja Halo Design - občudovanja vredna estetika in funkcionalnost
Priznana danska blagovna znamka svetil Halo Design še naprej navdušuje z najnovejšo novostjo v svoji izjemni paleti; serijo Drops. Z oblikovalskim jezikom, ki slavi mehke krivulje narave in ga je navdihnil očarljiv pogled na ledenke in kapljice, viseča svetila Drops v vsak dom prinašajo čudovito mešanico estetike in funkcionalnosti.

Lepota in eleganca narave sta čudovito vključeni v vsako podrobnost serije Drops, zato je jasno, da so ta svetila poklon navdihujočim silam narave. Nadarjenemu oblikovalcu Michaelu Waltersdorffu je z ujetjem bistva mehkih, okroglih vodnih kapljic uspelo ustvariti serijo obeskov, oblikovanih z nežno in očarljivo eleganco, ki vsakemu prostoru takoj doda subtilen, a privlačen pridih.

Najbolj privlačna lastnost serije Drops je material - čudovito matirano belo steklo, ki ne prispeva le k estetski privlačnosti svetilke, temveč ima tudi pomembno funkcijo. To steklo je zasnovano tako, da svetlobo iz žarnice enakomerno razprši po celotnem prostoru in tako ustvari očarljivo osvetlitev, ki ustvarja prijetno vzdušje, kjer koli je svetilka postavljena. Vendar pa je edinstvena svetilka Drops zato, ker se lahko prilagodi vaši izbiri žarnice. Matirano belo steklo odseva barvo žarnice, kar vam daje edinstveno priložnost, da glede na vaše želje in potrebe ustvarite vse od mehke in vabljive svetlobe do bolj svetle in funkcionalne svetlobe.

Ker so na voljo različne velikosti, vključno z Ø17, Ø23, Ø30 in Ø38, serija Drops ponuja tudi oblikovno vsestranskost. Nad jedilno mizo, na hodniku, v pisarni ali kuhinji - na voljo je viseča svetilka Drops, ki se popolnoma ujema z vsakim dekorjem in potrebami po razsvetljavi. Materiali, uporabljeni pri izdelavi serije Drops, so najvišje kakovosti. V Evropi izdelano pihano steklo zagotavlja ne le izjemno kakovost izdelave, temveč tudi trpežnost, ki zagotavlja, da bodo ta svetila sijala še vrsto let.

Obeski Drops podjetja Halo Design združujejo lepoto, funkcionalnost in kakovost na način, ki je še posebej značilen za dansko oblikovanje. S svojo edinstveno estetiko in sposobnostjo ustvarjanja očarljive razsvetljave je serija Drops naložba v slog in udobje za vsak dom.

Vse obeske Drops najdete tukaj