IZJEMNE NOVICE! Trije izdelki v trgovini so nominirani za nagrado BO BEDRE in Bolig Magazine's Design Favorites 2024

30. marec 2024
IZJEMNE NOVICE! Trije izdelki v trgovini so nominirani za nagrado BO BEDRE in Bolig Magazine's Design Favorites 2024
Z velikim ponosom lahko razkrijemo, da so trije izdelki v naši trgovini nominirani za nagrado BO BEDRE in Bolig Magazine's Design Favorites 2024. Design Favorites je danska nagrada za notranje oblikovanje, ki slavi najboljše dodatke za dom.

Design Favorites revij BO BEDRE in Bolig Magazine so v središču pozornosti s poudarkom na oblikovanju v različnih kategorijah v obsežnem vesolju in platformah revij BO BEDRE in Bolig Magazine. To ekskluzivno vesolje za dom in notranjost slavi najboljše dodatke za dom z vznemirljivim izbirnim postopkom. Zmagovalcev ne izbere le žirija strokovnih sodnikov, temveč tudi bralci sami s postopkom glasovanja.

Žirijo sestavljajo Helle Blok, glavna urednica revije Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, stilistka revije Bolig Magasinet, in Erik Rimmer, glavni urednik revije BO BEDRE, ki so v različnih kategorijah nominirali najodličnejše modele. Vendar pa so bralci tisti, ki imajo končno besedo in odločijo, kateri izdelki si zaslužijo zmago.

Žirija je kategorije skrbno določila in izbrala tako, da odražajo širino danske notranje opreme in oblikovanja. Z glasovanjem za svoje favorite imate tudi možnost osvojiti darilne kartice v skupni vrednosti 25.000 danskih kron, kar vam omogoča, da svoj dom nadgradite z navdihom iz najboljše skandinavske arhitekture, oblikovanja in notranje opreme.

V okviru dodatkov za dom je veliko različnih kategorij, med nominiranci pa lahko predstavimo Pearl Wall Lamp Chrome v kategoriji stenske svetilke, Infinite Table Lamp Black v kategoriji namizne svetilke in Mist Portable Table Lamp Black v kategoriji prenosne svetilke. Vsi trije izdelki so del danske blagovne znamke NOLA, ki je specializirana za svetlobne izdelke, ki izhajajo iz tradicije skandinavskega oblikovanja s poudarkom na preprostosti, funkcionalnosti in estetiki. Tekmovanje BO BEDRE in revije Bolig Design Favorites je praznovanje raznolikosti in kakovosti danskih dodatkov za dom, zmagovalci pa predstavljajo najboljše med najboljšimi na področju sodobnega oblikovanja.