Louis Poulsen uvaja - PH 2/1 Prenosne namizne svetilke

6. maj 2024
Louis Poulsen uvaja - PH 2/1 Prenosne namizne svetilke
Louis Poulsen predstavlja najnovejši dodatek k svoji ikonični kolekciji svetil z inovativno prenosno namizno svetilko PH 2/1, ki je sodobna interpretacija brezčasne zasnove Poula Henningsena. Ta prenosna svetilka temelji na edinstvenem sistemu treh senčil iz leta 1926, znanem po mehki svetlobi brez bleščanja, in ponuja vsestranskost in slog v enem elegantnem paketu.

Za razliko od svojih predhodnic ima prenosna namizna svetilka PH 2/1 sodoben pridih s svojo prenosno funkcionalnostjo, ki uporabnikom omogoča, da jo postavijo kamor koli brez omejitev zaradi žic ali vtičnih priključkov. Svetilka je na voljo v dveh prefinjenih obdelavah, medeninasto metalizirani in visoka sijajna kromirana, zato se brez težav vključi v vsak stil dekorja in ponuja prefinjeno eleganco.

Prenosna namizna svetilka PH 2/1 poleg elegantnega videza ponuja tudi napredne funkcije, vključno z edinstveno funkcijo "Dim to Warm", ki omogoča nastavitev svetlosti in barvne temperature od 1800 do 2700 kelvinov. S tem zlahka ustvarite prijetno vzdušje, ki je kot nalašč za vsako priložnost.

Ta svetilka je z zaščito IP44 primerna tudi za zunanjo uporabo, zato lahko ob toplih poletnih večerih uživate v mehki svetlobi na terasi ali vrtu. Z dolgo življenjsko dobo baterije do 120 ur pri 5-odstotni svetilnosti pa vam ta svetilka omogoča svobodno uživanje v svetlobi brez skrbi.

Prenosna svetilka PH 2/1 ni le praktična svetlobna rešitev, temveč tudi umetniško delo samo po sebi, ki bo s svojim brezčasnim dizajnom in inovativnimi funkcijami obogatilo vsak interier.

Obe prenosni namizni svetilki PH 2/1 si oglejte tukaj