Belid leti visoko s serijo Bird - Praznovanje sloga in funkcionalnosti

6. april 2024
Belid leti visoko s serijo Bird - Praznovanje sloga in funkcionalnosti
Belid, vodilna blagovna znamka na področju razsvetljave in oblikovanja, predstavlja svojo najnovejšo mojstrovino, serijo Bird. Ta serija svetil ni le izraz elegance, temveč tudi poklon Belidovi dolgi dediščini izjemne izdelave in sodobnega oblikovanja.

Z edinstveno kombinacijo sloga in funkcionalnosti želi serija Bird postati osrednji del vsakega doma. Naj bodo v dnevni sobi, kuhinji, spalnici ali katerem koli drugem prostoru, te luči dodajo prefinjeno eleganco in ustvarijo prijetno vzdušje prefinjene osvetlitve.

Edinstvenost serije Bird je njena vsestranskost. S široko paleto obeskov, namiznih svetilk, lestencev in talnih svetilk ta serija ponuja široko paleto svetlobnih rešitev, ki ustrezajo vsakemu slogu in izpolnjujejo vse potrebe.

Vendar se pri tem ne ustavi! Serija Bird je na voljo tudi v več barvah in omogoča izbiro med več odtenki na obroču na vrhu svetilke, kar vam omogoča, da osvetlitev prilagodite svojemu osebnemu slogu in željam.

Podjetje Belid se zaveda pomena estetike in funkcionalnosti pri sodobni razsvetljavi. Zato serija Bird nima le čudovitega dizajna, temveč tudi vrhunsko kakovost svetlobe, ki zagotavlja prijetno in učinkovito svetlobo v vsakem prostoru - s tem vam zagotavlja tako funkcionalen kot tudi dekorativen oblikovalski element v vaši notranjosti.

S serijo Bird Belid ponovno dokazuje svoj položaj pionirja na področju oblikovanja razsvetljave in utrjuje svoj status blagovne znamke, ki dosledno zagotavlja visokokakovostne izdelke, ki na edinstven način združujejo obliko in funkcijo.

Vse luči iz serije Bird si oglejte tukaj