NOLA je z novo namizno svetilko Mist Portable združila elegantno estetiko in ostro funkcionalnost.

9. maj 2024
NOLA je z novo namizno svetilko Mist Portable združila elegantno estetiko in ostro funkcionalnost.
Danska blagovna znamka svetil NOLA ponosno predstavlja svojo najnovejšo mojstrovino - Mist Portable Table Lamp, prenosno namizno svetilko, ki ne zajema le estetskega duha stekla, temveč v vaš dom prinaša tudi edinstveno svetlobno izkušnjo z orientalskim navdihom.

Prenosna namizna svetilka Mist je več kot le namizna svetilka; je vzvišena kombinacija funkcionalnosti in estetike. Na voljo je v dveh različicah, izbirate lahko med matirano belo ali matirano črno podlago, ki v kombinaciji z očarljivo stekleno kupolo v barvi dima ustvarja atmosferski ambient z udobno in osupljivo svetlobo. Zaradi svoje prenosne funkcije je idealen spremljevalec v vsakem prostoru, kamor ga lahko prosto postavite, bodisi na okensko polico, na nočno omarico, v bralni kotiček ali na teraso na topel poletni večer - le ne pozabite ga vrniti v notranjost!

Prenosna namizna svetilka Mist je funkcionalen vir svetlobe in dekorativni oblikovalski element, ki v vašo okolico vnese brezčasen čar in pridih orientalskega navdiha. Ima 3-stopenjsko zatemnitev, ki vam omogoča popoln nadzor nad svetlostjo, s čimer lahko osvetlitev preprosto in elegantno prilagodite svojim osebnim željam in potrebam.

Ta prenosna namizna svetilka se ne boji pokazati svoje vsestranskosti, zaradi svoje zmožnosti prilagajanja katerikoli lokaciji v vašem domu pa je absolutno nepogrešljiva pri oblikovanju notranjosti. S prenosno namizno svetilko Mist ne boste dobili le svetilke, temveč estetski dodatek za vaš dom, ki združuje funkcionalnost s prefinjeno eleganco. Izkusite novo dimenzijo osvetlitve s prenosno namizno svetilko Mist iz podjetja NOLA in ji dovolite, da v vaš dom vnese pridih prefinjenega šarma.

ZGLEJITE PRENOSNE STOLNE SVETLOBE MIST TU