Louis Poulsen praznuje 150. obletnico z edinstveno posebno kolekcijo!

8. marec 2024
Louis Poulsen praznuje 150. obletnico z edinstveno posebno kolekcijo!
Z navdušenjem objavljamo najnovejše ekskluzivne dodatke k impresivni zbirki edinstvenih oblikovalskih ikon podjetja Louis Poulsen. Ob 150. obletnici oblikovalske hiše so predstavili štiri nove posebne izdaje svetovno znanih klasičnih izdelkov iz svojega asortimana.

Obletna kolekcija vključuje obesek PH Artichoke v velikostih Ø480 in Ø600 in PH 5 obesek by Poul Henningsen and AJ Mini table Lamp by Arne Jacobsen.

Vse jubilejne različice so na voljo v osupljivi barvni kombinaciji Matt White/Pale Rose, ki jo čudovito dopolnjujejo edinstveni detajli iz polirane medenine, ki sčasoma dobijo čudovito patino, ki svetilkam daje edinstven značaj. Poleg tega topli kovinski toni dodajo vašemu domačemu dekorju čudovit vintage pridih, ki poveča tudi estetsko vrednost svetilk v vaši notranji opremi.

Mat bela barva doda prostoru pridih svežine in svetlobe, medtem ko jo bledorjava barva nežno objame s svojim nežnim in pomirjujočim odtenkom. Harmonija med odtenkoma ustvarja smiselno razsežnost prostora ter subtilno eleganco in topel občutek, ki vabi k sprostitvi in dobremu počutju. Matt White in Pale Rose sta več kot le barvi, sta izraz sloga in značaja, ki vašemu domu dajeta brezčasen in prefinjen videz.

Če želite eno od ekskluzivnih jubilejnih svetilk, ne čakajte predolgo - na voljo bodo šele leta 2024 in v omejeni pošiljki. Svetilka PH Artichoke je na voljo le v 300 enotah v obeh velikostih z individualno številko, ki je skupaj z edinstvenim logotipom obletnice gravirana na 5. listu.

Okrasite svoj dom z edinstveno dansko oblikovalsko ikono z dobro zgodbo v izvrstni izdelavi!

Več edinstvenih svetilk Louis Poulsen si oglejte tukaj