ZGODBE FLOS-A: Obesek iz tkanine za pasove v novem, energijsko prijaznem modelu!

25. januar 2024
ZGODBE FLOS-A: Obesek iz tkanine za pasove v novem, energijsko prijaznem modelu!
Pripravite se na izjemno svetlobno izkušnjo z najnovejšim članom družine Flos - obeskom iz tkanine Belt. Podajte se na potovanje skozi estetski minimalizem in presenetljiv dizajn, saj sta vsak element skrbno izbrala vizionarska oblikovalska brata Ronan in Erwan Bouroullec.

Predstavljajte si svetlobno delo, v katerem se organske oblike srečujejo s tesnimi linijami in ustvarjajo simfonijo gibanja in oblike. Obesek Belt Fabric Pendant je veliko več kot le svetilka, je umetniško delo. Svetilka je navdihnjena z usnjenimi pasovi iz sveta jahanja in spreminja tradicionalno idejo o razsvetljavi, saj žice skriva v prožnem tekstilnem pasu, ki se elegantno vije s stropa.

Poleg tega, da je ta edinstvena viseča svetilka čudovit oblikovalski element v vaši notranjosti, ponuja tudi izjemno funkcionalnost. Obesek Belt Fabric Pendant lahko zaradi njegove prilagodljivosti oblikujete v skladu s svojimi potrebami in željami. Od svobodnega plesa v prostoru do sledenja arhitekturi na nekonvencionalne načine - tej svetilki uspe ustvariti očarljivo vzdušje v vsakem prostoru.

Obesek Belt je bil prvič predstavljen leta 2020, danes pa so ponudbo razširili z izborom novih, podnebju prijaznih tkanin v barvah, olivno zeleni in bakreno rjavi, ki bodo nedvomno odlično dopolnile vaš osebni slog in potrebe notranjega oblikovanja. Ne glede na to, ali imate raje klasičen videz usnja ali sodoben dotik tkanine, za vas je na voljo viseča svetilka iz tkanine Belt.

Obesek Belt Fabric Pendant je s svojo revolucionarno zasnovo in izjemno funkcionalnostjo leta 2022 prejel prestižno nagrado Compasso d'Oro ADI. To priznanje za njegovo okoljsko ozaveščenost in izvirnost je le še en dokaz Flosove zavezanosti inovacijam, izdelavi in vrhunskemu oblikovanju.

Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko združitev lepote in funkcionalnosti. Naj bo obesek Belt Fabric Pendant vaša naslednja naložba v razsvetljavo in naj vaš dom zasije z neprekosljivo eleganco in slogom.

Dva izjemna obeska Belt Fabric najdete tukaj

Original text by FLOS in FLOS STORIES