Funkcionalni dodatek k estetski seriji Asteria podjetja Umage: pozdravite serijo Asteria Plus

4. april 2024
Funkcionalni dodatek k estetski seriji Asteria podjetja Umage: pozdravite serijo Asteria Plus
Od leta 2017, ko je serija obeskov Asteria avtorja Sørena Ravna Christensena prvič ugledala luč sveta, je ta čudovita kolekcija svetil odličen primer edinstvene estetike, značilne za dansko oblikovanje: poenostavljen in celosten videz, čista, neprekinjena geometrija, ekskluziven barvni jezik in nekaj, a ključnih podrobnosti, ki dajejo oblikovanju osebnost in značaj. Pri novih svetilih iz serije Asteria Plus je večji poudarek na funkcionalnosti in uporabnosti svetilke, ne da bi pri tem ogrozili vizualno oblikovanje.

Serija Plus je ohranila minimalistično eleganco, ki je značilna za druge viseče luči iz serije Asteria. Obeski imajo enak zlahka prepoznaven medeninast element na vrhu senčila in so na voljo v dveh barvnih različicah, črni in biserno beli, ki imata tako kot preostale serije poseben mat videz, ki je pomemben del DNK Asteria. Vse različice Asteria Plus ohranjajo energetsko učinkovit svetlobni vir LED, ki usmerja svetlobo navzdol v široko svetilko z vrednostjo CRI nad 90, kar zagotavlja natančen prikaz barv v prostoru. Vendar so bile funkcionalne lastnosti svetilk razširjene na več področjih: Svetilke so opremljene s stikalom za zatemnitev, ki je skrito na vrhu senčila, s čimer se izognemo prekinitvi poenostavljenega oblikovanja. Tu lahko nastavite barvno temperaturo svetlobe. Zatemnilnik ima tri nastavitve, s katerimi lahko spreminjate svetlobo od tople bele do nevtralne bele in tako ustvarite idealno osvetlitev za delo in sprostitev. Poleg tega lahko obeske Asteria Plus namestite tudi na svetlobna vodila, zato so idealni za vse prostore, kjer morate prilagoditi položaj svetlobe v prostoru.

Vse obeske Asteria Plus si lahko ogledate tukaj.

Če želite Asteria Plus kombinirati z drugimi različicami iz serije Asteria, ki vključuje tudi stenske, namizne, talne in stropne svetilke, lahko celotno serijo najdete tukaj.