KDLN z novo serijo obeskov "Motus" ponuja funkcionalno razsvetljavo in elegantno estetiko

18. marec 2024
KDLN z novo serijo obeskov "Motus" ponuja funkcionalno razsvetljavo in elegantno estetiko
Stil zaznamuje vsak del čudovite nove serije visečih svetil italijanske oblikovalske blagovne znamke KDLN. Kolekcija svetil je plod mednarodnega oblikovalskega studia Shulab, ki je odgovoren za široko paleto priznanih modelov za ugledne oblikovalske blagovne znamke. Oglejte si več njihovih čudovitih stvaritev tukaj.

Zgovorno je, da je ta posebna serija obeskov poimenovana po latinski besedi za gibanje: Motus. To je posledica prilagodljive zasnove svetilk, ki omogoča prilagajanje višine, hkrati pa to praktično funkcijo uspešno vključuje v vizualno estetiko svetilke. Na okvirju je gumb, ki se lahko uporablja v ta namen. Držite gumb in potisnite svetilko navzgor ali potegnite zanko pod senčilom, odvisno od tega, ali želite senčilo prilagoditi navzgor ali navzdol. Ko je svetilka na želeni višini, gumb ponovno spustite. Sam okvir je izdelan iz kovine, ki je barvno prevlečena in je na voljo v beli, črni in rdeči barvi. Okvir se spušča navpično, kar ustvarja iluzijo, da se preseka skozi sam zaslon. Vitka navpična linija je tudi zanimiv kontrast voluminoznemu senčniku, kar ustvarja oblikovno usmerjeno celoto, zaradi katere je svetilka sama po sebi umetniško delo.

Samo senčilo je izdelano iz pihanega opalnega stekla, kar mu daje elegantno estetiko. Ob vklopu se celotno senčilo zasveti v čudovitem ambientalnem sijaju. Vir svetlobe za njim je vgrajen modul LED, ki oddaja razmeroma svetlo svetlobo s prijetno toplo belo barvno temperaturo. Beli odtenki senčila zagotavljajo, da svetloba učinkovito in brez težav uhaja, medtem ko matirana, neprosojna površina izenači svetlobo, tako da lahko popolnoma enakomerno sveti na vse strani v čudoviti vsesplošni svetlobi. Z zatemnitvijo s faznim rezom boste lahko prilagodili tudi intenzivnost svetlobe, s čimer se vam bodo z Motusom odprle še dodatne možnosti.

Prikaz celotne čudovite serije Motus tukaj