Nova serija prenosnih vozil Markslöjd je primerna za vse prostore in vse priložnosti

14. marec 2024
Nova serija prenosnih vozil Markslöjd je primerna za vse prostore in vse priložnosti
Švedski proizvajalec svetil Markslöjd je znan in priznan po tem, da združuje brezčasno skandinavsko estetiko oblikovanja z visoko kakovostjo in napredno tehnologijo ter tako zagotavlja optimalno svetlobno izkušnjo, ki navdušuje in koristi vsak dan. Še en primer Markslöjdovega strokovnega znanja pri združevanju oblike in funkcije je nova serija namiznih svetilk Filo, ki jo sestavljajo prenosne svetilke v več čudovitih barvnih različicah. Vse svetilke so enobarvne in ohranjene v nevtralnem barvnem tonu, ki lepo poudari njihov sodoben in minimalističen izraz. Tudi oblika je čudovita preprostost z okroglim podstavkom, tankim cevastim okvirjem in valjastim senčnikom s povsem enakim premerom kot podstavek. To daje svetilki eleganten in eleganten profil, ki se še posebej dobro obnese v skandinavsko in nordijsko navdihnjenih notranjostih.

Ker je svetilka Filo zasnovana brezžično, jo lahko vzamete s seboj, tako da lahko v njeni praktični osvetlitvi uživate v več prostorih hkrati. Svetilka ima stopnjo zaščite IP44, zato je primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Svetilko Filo lahko zato brez težav vzamete s seboj na teraso in balkon ali na piknik. Svetilki je priložen kabel USB-C za polnjenje vgrajene baterije, ki napaja vgrajeni modul LED. Ko je svetilka vklopljena, svetloba sveti predvsem navzdol v obliki neposrednega svetlobnega toka. Ker pa je zgornji del senčila prevlečen z matirano ploščo, svetloba sveti tudi navzven v mehki svetlobi navzgor, ki lepo dopolnjuje primarno osvetlitev.

Svetilka se upravlja z gumbom na dotik na vrhu senčila. Ta ima tudi funkcijo zatemnitve, ki omogoča prilagajanje in prilagajanje svetlosti, tako da boste imeli pravo osvetlitev, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe. Po sedmih urah polnjenja je baterija polna in lahko sveti osem ur pri najvišji nastavitvi svetlosti, pri nastavitvah zatemnitve pa še dlje.

Prikaži celotno serijo praktičnih prenosnih svetilk tukaj.