Nove kolekcije brezžične razsvetljave LOOM Design prinašajo večjo prilagodljivost in avtonomijo razsvetljave

11. marec 2024
Nove kolekcije brezžične razsvetljave LOOM Design prinašajo večjo prilagodljivost in avtonomijo razsvetljave
Elegantna preprostost in funkcionalna zasnova sta značilni za vse izdelke LOOM Design, blagovne znamke v lasti podjetja Lampefeber, ki že več kot 30 let uvaža in prodaja dizajnerska svetila po vsej Skandinaviji - tako zasebnim kot poslovnim strankam. Nazoren primer strokovnega znanja podjetja LOOM Design pri združevanju preprostosti oblike z vsestranskostjo funkcije sta dve novi kolekciji svetil Sia in Modi Micro Portable Table Lamp. Obe kolekciji sta brezžično zasnovani in opremljeni z vgrajenim svetlobnim virom LED ter akumulatorsko baterijo, zato nista omejeni na eno sobo, temveč ju lahko prenesete in uživate kjer koli v hiši ali celo vzamete na pot. Tako Sia kot Modi imata čudovito preprostost v oblikovanju: obe sta minimalistično zasnovani in sta na voljo v subtilnem barvnem razponu, zaradi česar ju zlahka umestite v različne interierje. Obe luči imata vgrajeno tudi funkcijo zatemnjevanja, ki omogoča prilagajanje in prilagajanje svetlosti, zato lahko zagotavljata primerno osvetlitev za različne namene in priložnosti ob vseh dnevnih in nočnih urah.

Reflektorja Sia click lahko kombinirate z več različnimi vrstami podstavkov in tako ustvarite svojo namizno, talno ali stensko svetilko. Reflektor je s podstavkom povezan z magneti, zato ga je mogoče enostavno pritrditi in odstraniti. Reflektorji in različni podstavki se ujemajo po barvi in slogu. To zagotavlja popolno osnovo za prilagodljivo in vsestransko razsvetljavo v vaši notranji opremi. Preglej celotno ponudbo Sia tukaj.

Modi se ponaša s presenetljivo visokim razredom zaščite (IP65), zato je primeren za zunanjo uporabo. Svetilko lahko polnite prek vtiča USB in prek polnilne postaje, ki vam omogoča polnjenje več svetilk hkrati. Polnilne postaje so naprodaj ločeno. Poglejte si celotno ponudbo in rezervne dele tukaj.