Vnesite svetlobo in veselje v otroško sobo s prikupnimi novimi živalskimi svetilkami iz serij First Light in Bundle of Light podjetja Mr. Maria.

4. marec 2024
Vnesite svetlobo in veselje v otroško sobo s prikupnimi novimi živalskimi svetilkami iz serij First Light in Bundle of Light podjetja Mr. Maria.
Serija namiznih svetilk First Light in Bundle of Light nizozemskega podjetja Mr Maria je prikupna serija zbirateljskih predmetov, za katere je značilen enoten oblikovalski koncept: vse svetilke so oblikovane kot ljubke živali, ki bi lahko bile kot iz slikanice. Svetilke so posebej zasnovane za otroške sobe, zlahka pa najdejo mesto tudi v dnevni sobi in domu vsakega zbiratelja, ki ljubi oblikovanje. Sedaj je obema serijama dodanih še več prikupnih luči, vključno s slonom in opico ter tremi različnimi dinozavri v seriji First Light.

Za vsako svetilko je značilna kompaktna oblika iz mehkega silikona, ki ne vsebuje BPA in je odporen proti otrokom ter dizajnu dodaja prijeten otipni element, hkrati pa svetilke ščiti pred poškodbami, če bi padle na tla. Značilne podrobnosti, ki razkrivajo individualno osebnost vsake svetilke, so oblikovane v celotno obliko in prepričajo s preprostimi, a skrbno izbranimi detajli.

Svetilka Bundle of Light ima baterijski vir svetlobe LED, ki se po aktiviranju sam ugasne po 15 minutah, zato je ta svetilka idealna za večerno uporabo v otroški sobi. Poglejte si celotno serijo Bundle of Light tukaj.

Svetilka First Light se napaja tudi iz baterije, vendar jo lahko polnite prek priloženega priključka USB-C. Intenzivnost svetlobe lahko prilagodite v šestih nastavitvah, odvisno od tega, kako svetla naj bo. Glede na izbrano nastavitev lahko luč med polnjenji sveti od 8 do 120 ur. Celotno serijo First Light lahko najdeš Poglej celotno kolekcijo First Light tukaj.