Trije čudoviti obeski iz ratana Jamilla iz podjetja Bloomingville

29. februar 2024
Trije čudoviti obeski iz ratana Jamilla iz podjetja Bloomingville
Nova serija obeskov Jamilla ima vse značilnosti resnično kakovostnega oblikovanja. Serijo sestavljajo trije obeski, vsak s svojim individualnim dizajnom, vendar vsi z enako čudovitim naravnim dizajnom. Senčilo je izdelano iz ratana, ki ga poznamo predvsem iz vrtnega pohištva, košar, stolov itd. Oblikovalska blagovna znamka Bloomingville je bila pri tem, kot vedno, ustvarjalna pri svojem pristopu k notranjemu oblikovanju in je čudovit material prenesla na medij svetilke. Tako lahko visečo svetilko Jamilla kombinirate z drugim pohištvom ali dekorativnimi elementi iz ratana in tako ustvarite čudovit organski oblikovalski koncept v svoji notranji opremi.

Organsko je ključna beseda, ko gre za ustvarjanje prijetnega in udobnega vzdušja v dnevni sobi, v kateri se boste počutili kot doma. Naravni material in tkana struktura odtenkov ratana prispevata k sproščenemu vzdušju, zaradi tople rjave površine pa se svetilka zlahka prilega različnim konceptom notranjega oblikovanja in slogov. Vendar je svetilka še posebej idealna za boemsko navdihnjene notranjosti, ki dajejo prednost naravnim materialom.

Obesek je na voljo v treh različnih velikostih. Vsaka različica ima individualno obliko, vendar so za vsa svetila značilne mehke krivulje in voluminozne oblike. Senčilo je na spodnjem delu odprto, zato lahko svetloba prodira v neposredni svetlobni tok. Hkrati lahko svetloba uhaja tudi skozi pleteno strukturo, kar zagotavlja posredno osvetlitev z vseh strani. Zaradi te kombinacije neposredne in posredne svetlobe je svetilka Jamilla primerna nad mizami in kot osvetlitev v prostoru. Zaradi mehke in prijetne kakovosti svetlobe lahko svetilko Jamilla uporabljate v kotu dnevne sobe, zimskem vrtu in spalnici.

Celotno serijo Jamilla lahko najdete tukaj