Izboljšajte svojo notranjost s čudovitimi vzorci iz Muutove serije "Strand" - zdaj kot namizna svetilka!

26. februar 2024
Izboljšajte svojo notranjost s čudovitimi vzorci iz Muutove serije "Strand" - zdaj kot namizna svetilka!
Obesna svetila iz kolekcije Strand zagotavljajo popolno harmonijo med lahkotnostjo in težo. Eleganten, lebdeč videz, ki daje lučem edinstven videz - dosežen s čudovito belo površino, voluminozno obliko in nevidnimi visečimi vrvicami -, elegantno izravna njihova stebričasta struktura. Zdaj pa je estetski obesek na voljo tudi kot namizna svetilka z enako čudovito zasnovo.

Oblikovalec Benjamin Hubert, ki stoji za to čudovito stvaritvijo, je v zasnovo svetilke namenoma vključil asociacije na oblake na nebu. Tanek, trpežen tissue papir, ki sestavlja senčilo, je tesno napet čez jekleni okvir s vitkimi prečkami, kar ustvarja zapleteno in premišljeno strukturo, ki obdaja vir svetlobe, hkrati pa deluje kot razpršilec. Prozoren videz omogoča, da svetloba učinkovito prodira skozi material senčila in jo filtrira, kar zagotavlja topel, prijeten in predvsem enoten videz. "Namizna svetilka Strand je resnično otipljiv in funkcionalen vir svetlobe z mehko osvetlitvijo po celotnem telesu, ki vsak prostor obogati z apetitno, kiparsko kakovostjo."

Funkcionalnost svetilke se ne odraža le v njeni vsestranski kakovosti svetlobe, ki je primerna za skoraj vsak prostor, temveč tudi v vgrajeni funkciji zatemnjevanja, ki omogoča prilagajanje svetlosti vašim potrebam in željam ter zagotavlja pravo osvetlitev za vsako priložnost.

Namizna svetilka Strand je na voljo tudi kot obesek v več različnih izvedbah. Čudovito ravnovesje med lahkotnostjo in težo, struktura, izbira materialov, barva in celoten oblikovalski koncept se ponavljajo pri vseh svetilih v seriji, zato jih je mogoče preprosto kombinirati za eleganten in skladen izraz osvetlitve prostora.

Namizno svetilko in preostalo čudovito kolekcijo si oglejte tukaj.