Neomejeno veselje z namizno svetilko Portofino v prenosnem dizajnu

15. februar 2024
Neomejeno veselje z namizno svetilko Portofino v prenosnem dizajnu
Oblikovalec Valerio Sommella je za italijanskega proizvajalca svetil Nemo Lighting ustvaril serijo namiznih svetilk Portofino, ki so čudovita kombinacija oblike in funkcionalnosti, praktičnosti in čudovite zunanjosti. Sommella se je rodil v Milanu in diplomiral iz oblikovanja na Politecnico di Milano. Od začetka svoje kariere in zlasti po ustanovitvi lastnega oblikovalskega studia leta 2009 je Sommella ustvaril impresiven portfelj čudovitih in edinstvenih modelov. Sommella vsak projekt obravnava kot priložnost za izražanje idej z oblikovalskimi koncepti in si prizadeva, da bi se oblika, material in tehnologija združili v višjo enotnost. Več čudovitih modelov Valerija Sommelle lahko najdete na tej povezavi.

Sommellova osnovna načela se jasno odražajo v oblikovanju namizne svetilke Portofino, ki je s svojo domiselno kombinacijo geometrijskih oblik, visoke, vitke postave in harmoničnega prepletanja lahkotnosti in teže sama po sebi umetniško delo. Okvir in senčilo sta izdelana iz aluminija s čudovitim površinskim lakom, ki je na voljo v več različnih odtenkih, podstavek pa je izdelan iz marmorja v ustrezni barvi. Vir svetlobe je sestavljen iz vgrajenega modula LED, ki je nameščen na spodnji strani senčila in pošilja svetlobo navzdol v čudovitem svetlobnem toku, ki ustvarja čudovito osvetlitev in poudarja čudovito zasnovo svetilke. Svetloba se upravlja z gumbom na spodnjem delu okvirja. Gumb ima vgrajeno tudi funkcijo zatemnjevanja, tako da lahko svetlost nastavite v treh stopnjah. To omogoča osvetlitev s 100 %, 70 % in 35 % celotne svetilnosti.

Svetilka je zasnovana brezžično, zato lahko v njeni svetlobi uživate, kjer koli ste. Vgrajeni svetlobni vir LED se polni prek priloženega kabla, ki ga priključite v vrata USB svetilke. Po 4,5 urah je svetilka popolnoma napolnjena in lahko sveti do 15 ur.

Izberite namizno svetilko Portofino v vseh različicah tukaj.