Osupljivo oblikovanje Asteria Sørena Ravna Christensena je zdaj na voljo kot stensko svetilo

12. februar 2024
Osupljivo oblikovanje Asteria Sørena Ravna Christensena je zdaj na voljo kot stensko svetilo
Priljubljena in zdaj vseprisotna kolekcija svetil Asteria danske oblikovalske blagovne znamke Umage zagotavlja popolno ravnovesje med funkcionalnostjo in gracioznostjo. Asteria je idejna zasnova danskega oblikovalca in ustanovitelja znamke Umage, Sørena Ravna Christensena, ki je svetilko ustvaril na stičišču oblikovanja, tehnologije in izdelave. Če vas zanima izvirno oblikovanje Sørena Ravn Christensena, lahko več njegovih čudovitih stvaritev najdete tudi.

Asteria ima s svojo posebej zasnovano ploščo LED in minimalistično zunanjostjo brezčasen appeal, ki nikoli ne bo šel iz mode. Za serijo je značilna puristična preprostost. Glava svetilke v obliki diska ni motena s podrobnostmi in je hkrati široko zasnovana, kar pripomore k zagotavljanju široke osvetlitve, hkrati pa daje svetilki privlačen izraz, ki z malo besedami pove veliko.

Celotno serijo Asteria lahko najdeš tukaj.

Funkcionalen dodatek k znanemu dizajnu

Zdaj pa je Asteria predstavljena kot stenska svetilka, ki ima še vedno vse lastnosti, značilne za originalno svetilko. Stenska svetilka ima enak videz z zmanjšanimi podrobnostmi in enako čisto obliko, čudovit medeninast zaključek, ki je značilen za okvir drugih svetilk Asteria, pa se ponovi tudi v stenskem svetilu. Vir svetlobe je vgrajen modul LED, ki kljub nizki porabi energije zagotavlja učinkovito in daljnosežno osvetlitev. Svetloba ima čudovit topel bel barvni ton (2700 K) in visoko vrednost CRI (>90), kar zagotavlja zelo natančno reprodukcijo barv v prostoru. Svetloba sveti navzdol v obliki neposredne svetilke. Smer svetlobe pa lahko prilagodite, saj lahko okvir obračate z ene strani na drugo. Z diskretnim gumbom na senčnici lahko nastavite jakost svetlobe, zato boste s stensko svetilko Asteria vedno imeli pravo osvetlitev za posamezne potrebe in namene.

Stenska svetilka je na voljo v dveh različnih velikostih, vsaka pa je na voljo v različnih čudovitih barvah. Preberi si stensko luč Asteria v vseh njenih čudovitih različicah tukaj.