Čudovita združitev skandinavskih modelov s klasičnimi potezami - dobrodošli v trgovini Bloomingville!

24. junij 2024
Čudovita združitev skandinavskih modelov s klasičnimi potezami - dobrodošli v trgovini Bloomingville!
Z veseljem v našo spletno trgovino dodajamo številne čudovite modele svetilk danskega podjetja Bloomingville. Privlačne svetilke in dodatki za dom te oblikovalske blagovne znamke so v preteklih letih zaradi vse večje priljubljenosti našli pot v številne domove. Podjetje Bloomingville, ki je bilo ustanovljeno leta 2000, je vodila močna fascinacija nad nordijskim oblikovanjem in življenjskim slogom, ki se je izražala v kolekciji za kolekcijo elegantnih modelov.

Sodobno, skandinavsko oblikovanje s klasičnim pridihom


Oblikovanje Bloomingville je takoj prepoznavno po uspešni združitvi sodobnega nordijskega sloga, podrobnih silhuet in minimalističnih oblik s klasičnimi linijami, brezčasnimi barvnimi kombinacijami in elegantnim zamahom, ki je značilen za tradicionalno oblikovalsko obrt v čudovitem svetu oblikovanja svetil. Hkrati znamka ponuja tudi veliko boemsko navdihnjenih modelov, vključno s številnimi pletenimi modeli svetil, narejenimi v bolj sproščenem, naravnem slogu, ki pripomore k večji domačnosti dnevne sobe.

Vzpodbudni dodatki k starim priljubljenim dizajnom


Ko je podjetje Bloomingville leta 2014 prevzelo podjetje Regent Holding, se je blagovna znamka razširila in ustvarila veliko novih priložnosti za dodatke k repertoarju elegantnih dizajnov. Bloomingville je zdaj postal hiša z več blagovnimi znamkami, vključno s kreativno kolekcijo, ki je bila uvedena leta 2018. Ta nova linija se osredotoča na domiselne in inovativne modele, ki dajejo kreativno podobo običajnim notranjim svetilkam. S tolikšnimi možnostmi Bloomingville ponuja modele za vsak okus in vsak dekor.

Poglejte si celotno ponudbo svetilk Bloomingville tukaj