Kakovostno oblikovanje tako po obliki kot po funkciji: Elegantni obesek Arp podjetja DybergLarsen je zdaj na voljo tudi kot lestenec.

22. februar 2024
Kakovostno oblikovanje tako po obliki kot po funkciji: Elegantni obesek Arp podjetja DybergLarsen je zdaj na voljo tudi kot lestenec.
Z lestencem Arp 6 podjetja DybergLarsen dosežete popolno ravnovesje med obliko in funkcijo. Lestenec je naložba v estetiko in udobje, saj ustvarja čudovito osvetlitev in stilsko dopolnilo vaši notranji opremi. Vseh šest ujemajočih se senčil ima kompaktno obliko z mehkimi krivuljami in je izdelanih iz stekla z očarljivo površino dimne barve, ki svetilki daje hladen, sodoben videz, ki se lepo dopolnjuje s črnim okvirjem.

Nevtralna barvna shema prispeva tudi k vsestranskosti svetilke, zato je vir svetlobe, ki se bo dobro podal k številnim različnim slogom notranjega oblikovanja. Dimljeno steklo pa ni izbrano le iz estetskih razlogov, temveč zagotavlja tudi razpršeno osvetlitev, ko je svetilka prižgana. Hkrati je vsako senčilo spodaj odprto in tako omogoča tudi neposredno osvetlitev navzdol. Zaradi te kombinacije je lestenec Arp idealen tako za jedilno mizo kot tudi za središče dnevne sobe. Senčila so nameščena po dve v vrstah, ki so med seboj razmaknjene, da se doseže širok razpon svetlobe. To svetilki daje asimetričen profil, ki ji skupaj s temno barvno shemo in preprosto zasnovo daje izrazito sodobno estetiko, ki jo je mogoče zlahka kombinirati s sodobno notranjostjo.

Ta čudovit oblikovalski kos je nadaljevanje serije Arp, ki jo sestavljajo obeski in stenske svetilke v več modelih. Za vsa svetila Arp sta značilna enako okroglo, kompaktno senčilo in oblikovna preprostost. Svetilka je na voljo tudi kot lestenec s tremi rokami in senčili iz belega opalnega stekla.

Poglejte si celotno Arpovo ponudbo tukaj!